🗸 GRATIS FRAGT OVER 499 🗸 1-2 DAGES LEVERING 🗸 14 DAGES RETURRET 🗸 SIKKER BETALING

Persondatapolitik & købsvilkår

Køb/Betaling
Stellaz.dk er åben døgnet rundt, og du kan derfor handle til enhver tid af døgnet.
Når varerne er lagt i indkøbskurven går man til kassen, hvor
leveringsadresse og forsendelse udfyldes. Herefter kommer man videre til betalingen. Der kan vælges følgende betalings muligheder: betalingskort, mobilbetaling eller delbetaling.

Beløbet hæves først fra din konto, når varerne sendes fra vores lager.

Levering

Vi levere med GLS, postnord og DAO.

Leveringstiden er 2-5 hverdage, men vi bestræber os på at få din ordre afsted hurtigst muligt.

Fragtomkostning er 39 kr. Der er fri fragt ved køb over 500 kr.

 

Reklamation

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangel reglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal kontakte os indenfor rimelig tid efter at du har opdaget manglen på en vare. Vi anbefaler at du kontakter os hurtigst muligt efter fejlen er opdaget.

Du kan kontakte os via mail: infostellaz@.dk eller telefonisk på 42240046

Varen skal sendes i forsvarlig emballage, kvittering skal sendes med når du returnerer din pakke.

Du har ansvaret for pakken/varen indtil vores modtagelse, gem derfor postkvittering, fragtomkostninger og evt. sporingsnummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

 

14 dages fortrydelsesret 

Når du handler på nettet og hos stellaz.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. 

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. 

 

Returnering

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor dit track and trace nummer så vi altid har mulighed for at spore din pakke

Man sørger selv for returneringen af varerne til os.

Alle varer skal være pakket i original emballage og produktet skal være i ubrugt stand.

Du har 14 dages fortrydelsesret jvf. købeloven fra købsdato

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb samt en beskrivelse af, hvad der er galt med varen for at vi kan behandle din returnering

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt dit købsbeløb


Det er desværre ikke muligt at bytte -  vi anbefaler at du bestiller det ønskede produkt på ny. 

 

Tilbagebetaling:

 Vi refunderer til det kort, du har brugt ved købet og du kan forvente refundering indenfor 7 arbejdsdage.

 

Returnerings adresse:
Stellaz.dk ApS 
Rødlersvej 75
2990 Nivå

Persondatalov

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 

Navn, adresse, telefonnummer(valgfrit) og mailadresse.  

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.   

Personoplysningerne registreres hos stellaz.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. 
Hvis du mener, at oplysningerne ikke er nøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@stellaz.dk